גבינות ויין


 

גבינות ויין



סופ”ש גבינות ויין 4-6.12.14

יום חמישי 4.12.14


15:00 קבלת פנים בלובי וקבלת חדרים
19:00-20:30 ארוחת ערב במסעדת המלון (למעוניינים בתשלום נוסף)
20:30 הרצאה: “מסע בעולם היין”. חשיפה לתהליך ייצור היין
21:00 פיאנו-בר בלובי
 

יום שישי 5.12.14


7:00-10:00 ארוחת בוקר במסעדת המלון
10:00 “גבינות ויין במרומי טוסקנה הגלילית”. טיול מודרך ברכבים פרטיים.
יציאה מהמלון וביקור ביקבי בוטיק בגליל, שם נכיר את תהליך ייצור
היין. לאחר מכן נבקר במחלבת אדיר ונלמד אודות גבינת
העיזים.
15:00 “חגיגה בלבן”, סדנא לאפיית שמרים, עוגות ומאפי גבינות עם השף
קונדיטור אורן בקר
19:00-20:30 ארוחת ערב שבת במסעדת המלון (למעוניינים בתשלום נוסף)
20:45 מופע של הזמרת סי היימן.
 

יום שבת 6.12.14


7:00-10:00 ארוחת בוקר במסעדת המלון
9:30 “בעקבות הפסלים” - סיור מודרך ע”י הפסל אריה אשכנזי
10:30 טיול רגלי מודרך אל “עמק הנהר הנעלם” - שמורת טבע במתחם המלון